Przepisanie workspace na innego uzytkownika

Jak mogę przepisać mój workspace na kogoś innego?

Aby wykonać przepisanie danego workspace na innego użytkownika należy wykonać następujące kroki:

  • Zaprosić do danego workspace użytkownika z urawnieniami WŁAŚCICIEL
  • Zmienić dane rozliczeniowe przepisywanego workspace (karta kredytowa, dane do faktury)
  • Wypisać się z danego workspace

Zaproszenie do workspace

Aby zaprosić innych uzytkowników do wspólnej pracy w workspace wystarczy postępować według instrukcji, która jest opisana w Zaproszenie do workspace

Zmiana danych rozliczeniowych

Przepisanie workspace zwykle wiąże się ze zmianą danych rozliczeniowych. Należy pamiętać o tym, by:

  • Zmienić dane do faktury
  • Zmienić przypisaną kartę kredytową Wszelkie informacje o dokonywaniu zmian można znaleźć w Zmiana metody płatności

Wypisanie się z workspace

Z workspace, który posiada dwóch użytkowników z uprawnieniami WŁAŚCICIEL możemy przestać korzystać na dwa sposoby:

  • Wypisać się z danego workspace lub
  • Nowy WŁAŚCICIEL może nas usunąć z danego workspace Informacje o tym jak to zrobić można wykonać czynności znajdują się w Wypisanie się z workspace lub w Usuwanie konta
Nadal potrzebujesz pomocy? pomoc@onestepcloud.pl
Ostatnio zaaktualizowano 2. wrz 2020