Usuwanie workspace

Czy mogę usunąć workspace?

Usuwanie workspace

Aby usunąć Workspace użytkownik musi spełnić następujące warunki:

  • usunąć sieci publiczne
  • usunąć maszyny wirtualne
  • usunąć maszyny dedykowane
  • usunąć mapowania NAT
  • anulować subskrypcje
  • opłacić faktury

Usuwanie workspace jest możliwe w zakładce USTAWIENIA WORKSPACE (ikonka zębatki)

Ustawienia workspace

Aby usunąć należy nacisnąć przycisk USUŃ

Ustawienia workspace

Rozpoczęcie procedury usuwania workspace rozpoczyna się poprzez kliknięcie w link wysłany na maila, potwierdzający chęć usunięcia workspace.

Usuniecie workspace

Po pozytywnym przejściu procedury opłacenia wszelkich należności otrzymujemy informację o pomyślnym usunięciu workspace.

Usuniecie workspace potwierdzenie

Po negatywnym przejściu procedury opłacenia wszelkich należności otrzymujemy następującą informacją:

Usuniecie workspace negatyw

Wypisanie się z workspace

Jeśli zostałeś zaproszony, lub zaprosiłeś innego WŁAŚCICIELA do danego workspace, to możesz wypisać się z danego workspace. Aby wypisać się należy kliknąć w ikonkę zębatki przy nazwie workspace i wejść w zakładkę USTAWIENIA. Klikając w przycisk WYPISZ SIĘ możemy opuścić dany workspace.

Wypisanie z workspace

Nadal potrzebujesz pomocy? support@onestepcloud.pl
Ostatnio zaaktualizowano 14. gru 2020